DR BOOK je online softver za zdravstvene ustanove

Besplatno, jednostavno, profesionalno

Buker
 • Organizujte vaše poslovanje

  Koristite sofisticirani DR BOOK softver, digitalizujte vaše poslovanje i sa bilo kog mesta imajte uvid u vaš interaktivni kalendar. U realnom vremenu vam se pruža mogućnost pregleda svih zakazanih, slobodnih termina kao i pregled kompletne analitike, statistike vaše zdravstvene ustanove.

 • Zadržite vaše klijente

  Negovanje odnosa i briga o klijentima je suština svake uspešne zdravstvene ustanove. DR BOOK softverom i sistemom za online zakazivanje kao i SMS podsetnikom pružićete vašim klijentima dodatnu uslugu, uštedećete vreme potrebno za zakazivanje pregleda, a samim tim kvalitet pružanja usluge ćete podići na viši nivo.

 • Povećajte prihod i privucite nove pacijente

  Zadobijte nove klijente i primajte zakazivanja 24 časa dnevno, čak i kada ne radite, bez trošenja vremena na pozive.

 • Softversko rešenje 24/7

  Neka Vaš kalendar i slobodni termini uvek budu otvoreni i raspoloživi postojećim i potencijalnim novim klijentima. Nemojte dozvoliti da budete prezauzeti da se javite na poziv i da zaboravite na propuštene pozive. Zaboravite na poruke koje dugo čekaju da budu odgovorene i gledajte kako se Vaš kalendar puni novim klijentima čak i tokom noći!

 • Sami birajte kada želite nove klijente

  DR BOOK interaktivni kalendar vam pruža mogućnost upravljanja slobodnim terminima vaše zdravstvene ustanove tj. svakog lekara posebno. Oslobodite slobodne termine u kalendaru onako kako Vama trenutno odgovara bilo da se radi o redovnom lekaru ili lekaru koji dolazi povremeno u vašu zdravstvenu ustanovu.

  Pretraživač na našoj DR BOOK platformi je podešen da prikazuje slobodne termine sa akcentom na prvi slobodan termin, što je prednost kod termina koji su vam istog dana otkazani, a želite da ih popunite kako bi se maksimizovao profit.

 • Zakazivanje termina ONLINE 24/7

  DR BOOK softver je sofisticiran alat koji vam pruža mogućnost zakazivanja termina online 24/7! Budite dostpuni 24/7 i omogućite potencijalnim klijentima da imaju uvid u vaše slobodne termine čak i nakon radnog vremena vaše zdravstvene ustanove.

 • Smanjite broj nedolazaka na zakazane termine

  Podsetite vaše klijente putem SMS podsetnika na zakazane termine, kontrolu i sve to potpuno automatski! Svaki klijent će besplatno dobiti i email podsetnik kao potvrdu na zakazani termin. Ispitivanje je pokazalo da ova dva načina smanjuju broj nedolazaka na zakazane termine za čak 75%.

 • Novi način komunikacije

  Bilo da koristite tablet, računar ili poslovni mobilni telefon, DR BOOK servis vam je uvek dostupan. DR BOOK se može koristiti kao web sajt ili se može instalirati kao prečica na vašem mobilnom telefonu. Idemo u korak sa trendom, koristimo najnoviju tehnologiju i zato DR BOOK prečica zauzima neverovatno malo prostora i automatski se ažurira bez potrebe za novim prostorom na telefonu!

 • Privatnost i sigurnost

  Vaša bezbednost i sigurnost su nam na prvom mestu!

  Sva komunikacija preko DR BOOK softvera je enkriptovana i obavlja se uz SSL sertifikovanu enkripciju podataka, čineći je tako privatnom i maksimalno sigurnom. Takođe, Vaši podaci su smešteni u data centrima jednog od najbržeg i najjačeg domaćeg provajdera koji ima podršku 24/7.

 • Marketing

  Izgradite personalizovani profil vaše zdravstvene ustanove, svakog doktora posebno i imajte potpunu kontrolu sadržaja vašeg profila. Izbor je na vama, a mi znamo da su detaljan opis i odlične fotografije ogledalo uspešne zdravstvene ustanove. Naš marketinški tim sprovodi unapred isplanirane kampanje, a sve u cilju da Vi dobijete nove klijente!

 • Tehnička podrška

  Na podršku DR BOOK tima možete da računate u svakom trenutku. Tehnička podrška vredno radi i stoji Vam na usluzi za sva pitanja, nedoumice i trudiće se da dobijete odgovor ili konkretno rešenje na zadati problem u što kraćem roku.

Sa sveske i olovke pređite na DR BOOK softver

Digitalizujte vaše poslovanje sa DR BOOK softverom. Sa bilo kog mesta imajte uvid u vaš interaktivni kalendar. U realnom vremenu vam se pruža mogućnost pregleda svih zakazanih, slobodnih termina kao i pregled kompletne analitike, statistike vaše zdravstvene ustanove.

DR BOOK softver je pregledan, lak za korišćenje i menjanje podataka. U kalendaru se jednostavno zakazuju termini svim novim i postojećim pacijentima.

DR BOOK softver je dostupan sa svakog računara ili mobilnog telefona. Pratite zakazivanja svojih zaposlenih, menjajte ih i u hodu i daleko od zdravstvene ustanove.

Iznenadite svoje klijente i obezbedite uvek vrhunsku uslugu uz pomoć akumuliranih podataka o klijentima, njihovim rođendanima, prethodnim zakazivanjima i posebnim zahtevima.

Već koristite neki softver? Pređite na DR BOOK

Savremeno i funkcionalno softversko rešenje Vam je dostupno 24/7

Zahvaljujući inovativnom poslovnom modelu DR BOOK softvera, u stanju smo da Vama i svim Vašim klijentima, pored softverskog rešenja damo besplatno email podsetnik na zakazan termin, kao i SMS podsetnik po pristupačnim cenama!

DR BOOK može preuzeti podatke o slobodnim terminima Vaših zaposlenih u međunarodno standardnom formatu ICS/iCal koji podržavaju svi veći proizvođači, kao i uvesti podatke o klijentima iz drugih softvera.

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje