Poliklinika Paster

Poliklinika Paster

Susedgradska 24a 11000 Beograd, Vidikovac, Beograd
065/356-46-34 011/238-22-11

Zakažite pregled

  • O nama

    Prostor poliklinike Paster-Vidikovac ima 140 m2 i sadrži 4 ordinacije, dva prijemna dela i više pomoćnih prostorija, što nam uz opremu koju imamo, stalno zaposleno stručno osoblje i brojne prijatelje i kolege, daje mnogo više mogućnosti da nastavimo sa još uspešnijim, stručnijim i kvalitetnijim pružanjem usluga iz oblasti zdravstvene delatnosti.

    Specijalistički pregledi se mogu obaviti odmah po vašem javljanju ili se zakazuju telefonskim kontaktom ili direktno u našem prostoru, u čemu će vam pomoći iskusni dežurni lekari, specijalisti sa stalnim zaposlenjem u našoj ustanovi i iskusno, stručno i ljubazno srednje medicinsko osoblje, takođe, stalno zaposleni u poliklinici Paster-Vidikovac.

    Pored specijalističkih pregleda iz svih medicinskih delatnosti za koje smo registrovani i koje obavljamo u prostoru naše poliklinike, u mogućnosti smo da većinu tih pregleda obavljamo i u kući pacijenta. Takođe, osposobljeni smo za ordiniranje parenteralne terapije (inekcije i infuzije), kako u našim prostorijama, tako i u kućnim uslovima.

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje