O nama

O nama

Ideja o DR BOOK nastala je u vreme kada je Marina Erhartič, osnivač, čekala treće dete. Pokušala je da zakaže pregled kod doktora gde je dobijanje termina bilo jako komplikovano. Neljubazna sekretarica nije joj dala mogućnost biranja termina. Teško joj je bilo da se uklopi sa svojim obavezama i zakazanim terminom.

Smatrala je da oslanjanje na usmenu reč ili jednostavan rezultat pretraživanja na Google-u ne može biti jedini odgovor na pronalaženje pravog doktora i termina. Posavetovala se sa svojim prijateljem lekarom i tako započela putovanje kako bi pronašla rešenje koje će na kraju pomoći drugim ljudima u sličnim situacijama.

Tako je rođena ideja o DR BOOK-u, o stvaranju platforme koja bi okupila sve pacijente i lekare na jednom mestu. Naša vizija je da rezervaciju zakazivanja termina zdravstvenog pregleda kod lekara u privatnoj praksi na teritoriji Srbije I regionu učinimo jednostavnom i brzom kao što je rezervacija hotela ili restorana putem interneta.

Misija

Misija

Naša misija je da omogućimo pacijentima da rezervišu online termin u zdravstvu na bilo kom uređaju za manje od 60 sekundi. Radimo na tome da neprekidno negujemo i unapređujemo razumevanje između pacijenata i doktora specijalista.

Naše zdravlje je nešto najdragocenije što imamo i zato želimo da pomognemo ljudima da pronađu odgovarajućeg zdravstvenog stručnjaka, da na jednostavan način obezbede svoj termin za pregled i dobiju prava uputstva kada su im najpotrebnija.

Privatnost

Privatnost

Poverenje koje ste nam ukazali nam je na prvom mestu. Sve vaše informacije biće sačuvane na šifrovanom serveru, kako bi se obezbedila njihova sigurnost (koristimo isti metod kao i vaša banka)

Nikada nećemo davati vaše podatke trećoj strani na korišćenje; poštujemo vaša prava po Zakonu o zaštiti podataka.

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje