DR BOOK je online softver za zdravstvene ustanove

Besplatno, jednostavno, profesionalno

Buker
 • >Povećajte prihod

  Povećajte prihod i privucite nove pacijente

  Zadobijte nove klijente i primajte zakazivanja 24 časa dnevno, čak i kada ne radite, bez trošenja vremena na pozive. Takođe, Dr. Book će 24/7 neumorno promovisati Vašu zdravstvenu ordinaciju pred hiljadama ljudi.

 • Organizujte poslovanje

  Organizujte svoje poslovanje

  Koristite sofisticirani DR BOOK softver, digitalizujte svoje poslovanje i sa bilo kog mesta imajte uvid u svoj interaktivni kalendar. U realnom vremenu Vam se pruža mogućnost pregleda svih zakazanih i slobodnih termina, kao i pregled kompletne analitike i statistike Vaše zdravstvene ustanove.

 • Zadržite vaše klijente

  Zadržite vaše klijente

  Negovanje odnosa i briga o klijentima je suština svake uspešne zdravstvene ustanove. DR BOOK softverom i sistemom za online zakazivanje, kao i SMS podsetnikom, pružićete svojim klijentima dodatnu uslugu, uštedećete vreme potrebno za zakazivanje pregleda, a samim tim ćete kvalitet pružanja usluge podići na viši nivo.

 • Vaš online sekretar

  Vaš online sekretar 24/7

  Neka Vaš kalendar i slobodni termini uvek budu otvoreni i raspoloživi postojećim i potencijalnim novim klijentima. Nemojte dozvoliti da budete prezauzeti da se javite na poziv i da zaboravite na propuštene pozive. Zaboravite na poruke koje dugo čekaju da budu odgovorene i gledajte kako se Vaš kalendar puni novim klijentima čak i tokom noći!

 • Sami birajte

  Sami birajte kada želite nove klijente

  DR BOOK interaktivni kalendar Vam pruža mogućnost upravljanja slobodnim terminima Vaše zdravstvene ustanove tj. svakog lekara posebno. Oslobodite slobodne termine u kalendaru onako kako Vama trenutno odgovara, bilo da se radi o redovnom lekaru ili lekaru koji povremeno dolazi u Vašu zdravstvenu ustanovu.

  Pretraživač na našoj DR BOOK platformi je podešen da prikazuje slobodne termine sa akcentom na prvi slobodan termin, što je prednost kod termina koji su Vam istog dana otkazani, a želite da ih popunite kako bi se maksimizovao profit.

 • Zakazivanje termina

  Zakazivanje termina ONLINE 24/7

  DR BOOK softver je sofisticiran alat koji Vam pruža mogućnost zakazivanja termina online 24/7! Budite dostpuni 24/7 i omogućite potencijalnim klijentima da imaju uvid u Vaše slobodne termine čak i nakon radnog vremena Vaše zdravstvene ustanove. Više dostupnosti = više pacijenata!

 • Smanjite broj nedolazaka

  Smanjite broj nedolazaka na zakazane termine

  Putem SMS-a, podsetite svoje klijente na zakazane termine ili kontrolu, i to potpuno automatski! Svaki klijent će besplatno dobiti i email podsetnik kao potvrdu na zakazani termin. Istraživanja su pokazala da ova dva načina smanjuju broj nedolazaka na zakazane termine za čak 75%. Štedi vreme i novac!

 • Novi način komunikacije

  Novi način komunikacije

  Bilo da koristite tablet, računar ili poslovni mobilni telefon, DR BOOK servis Vam je uvek dostupan. DR BOOK se može koristiti kao web sajt ili se može instalirati kao prečica na Vašem mobilnom telefonu. Idemo u korak sa trendom, pa koristimo najnoviju tehnologiju i zato DR BOOK prečica zauzima neverovatno malo prostora i automatski se ažurira bez potrebe za novim prostorom na telefonu!

 • Privatnost i sigurnost

  Privatnost i sigurnost

  Vaša bezbednost i sigurnost su nam na prvom mestu!

  Sva komunikacija preko DR BOOK softvera je enkriptovana i obavlja se uz SSL sertifikovanu enkripciju podataka, čineći je tako privatnom i maksimalno sigurnom. Takođe, Vaši podaci su smešteni u data centrima jednog od najbržeg i najjačeg domaćeg provajdera, koji ima podršku 24/7.

 • Marketing 24/7

  Marketing 24/7

  Izgradite personalizovani profil svoje zdravstvene ustanove, svakog doktora posebno i imajte potpunu kontrolu sadržaja Vašeg profila. Izbor je na Vama, a mi znamo da su detaljan opis i odlične fotografije ogledalo uspešne zdravstvene ustanove. Naš marketinški tim sprovodi unapred isplanirane kampanje, a sve u cilju da Vi dobijete nove klijente!

 • Tehnička podrška

  Tehnička podrška

  Na podršku DR BOOK tima možete da računate u svakom trenutku. Tehnička podrška vredno radi i stoji Vam na usluzi za sva pitanja i nedoumice, i trudiće se da dobijete odgovor ili konkretno rešenje na zadati problem u što kraćem roku. Slobodno nam se obratite bilo kada!

Zaboravite na sveske i olovke

Digitalizovanjem svog poslovanja sa DR BOOK softverom olakšavate život i sebi, i svojim zaposlenima, i svojim pacijentima.

Svom interaktivnom kalendaru termina možete da pristupite bilo kada, bilo gde i s abilo kog telefona, tableta ili računara. Sve slobodne i popunjene termine možete pregledati u realnom vremenu, putem dnevnog, nedeljnog ili mesečnog prikaza. Takođe, bilo kada možete pristupiti svim statistikama svoje zdravstvene ustanove.

DR BOOK softver je pregledan, lak za korišćenje i menjanje podataka. U kalendaru se jednostavno zakazuju termini svim novim i postojećim pacijentima.

Pratite zakazivanja svojih zaposlenih, menjajte ih i u hodu, i daleko od zdravstvene ustanove.

Iznenadite svoje klijente i obezbedite uvek vrhunsku uslugu uz pomoć akumuliranih podataka o klijentima, njihovim rođendanima, prethodnim zakazivanjima i posebnim zahtevima.

Takođe, putem DR BOOK softvera, možete svojim pacijentima slati trenutne promocije i akcije. Sve ovo nije baš izvodivo sveskama i olovkama, zar ne?

Popunite prijavu klikom na dugme ispod, a mi ćemo Vas zatim kontaktirati da zajedno pronađemo najbolje rešenje za Vaše poslovanje.

Već koristite neki softver?
Evo zašto je prelazak na DR BOOK odlična ideja

DR BOOK je savremeno i funkcionalno softversko rešenje koje Vam je dostupno 24/7.

Zahvaljujući inovativnom poslovnom modelu DR BOOK softvera, u stanju smo da Vama i svim Vašim klijentima, pored softverskog rešenja damo besplatno email podsetnik na zakazan termin, kao i SMS podsetnik po pristupačnim cenama!

DR BOOK može preuzeti podatke o slobodnim terminima Vaših zaposlenih u međunarodno standardnom formatu ICS/iCal koji podržavaju svi veći proizvođači, kao i uvesti podatke o klijentima iz drugih softvera.

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje