Pitanja i odgovori

1. Kako da zakažem pregled online?

Unesite željenu specijalnost, ime i prezime doktora ili naziv željene klinike u pretraživaču DR BOOK-a. Izaberite željenog doktora i njegov slobodan termin. Kada završite vašu prijavu, jednostavno kliknite na "zakaži pregled" i ona se automatski šalje u zdravstvenu ustanovu. Ako prvi put zakazujete termin, u koracima zakazivanja pojaviće se prijava u kojoj treba da ostavite vaše lične podatke kako biste kreirali nalog. Svaki sledeći put vaš proces zakazivanja će biti olakšan tako što će sistem prepoznati vaše lične podatke i nećete morati da popunjavate ovaj deo u datim koracima zakazivanja.

2. Kako ću znati da li je moj termin zakazan?

Nakon uspešno zakazanog termina, dobićete mejl sa potvrdom o rezervaciji i svim detaljima iste. Ukoliko vam ne stigne mejl sa potvrdom o rezervaciji u roku od nekoliko minuta, proverite spam folder (spam).

3. Šta ako želim da promenim ili otkažem zakazani termin?

Možete otkazati ili promeniti vreme termina pregleda do 24h pred pregled jednostavnim klikom na link koji će biti poslat na vaš mejl prilikom potvrde rezervacije.

4. Da li moram da platim više ako zakažem preko servisa DR BOOK?

DR BOOK je za korisnike potpuno besplatan. Potrudili smo se da obezbedimo čak i posebne popuste za naše korisnike.

5. Da li mogu da zakažem termin za drugu osobu?

Možete, potrebno je da unesete tačne podatke druge osobe, pacijenta u procesu zakazivanja kako bi zdravstvena ustanova u kojoj zakazujete pregled imala tačan uvid u podatke/tegobe budućeg pacijenta.

6. Da li ću dobiti podsetnik pred zakazan termin?

Slanje podsetnika zavisi od zdrastvene ustanove tj. od paketa koji je zdravstvena ustanova izabrala. Ukoliko je zdravstvena ustanova izabrala paket sa slanjem SMS-ova, vi ćete isti dobiti jedan dan pred zakazan termin ili dva sata pred zakazan termin.

7. Kako da nađem najbliži slobodan termin za specijalistu koji mi je potreban?

DR BOOK sistem po automatizmu prikazuje prve slobodne termine u traženim oblastima. Takođe, istu opciju možete da izaberete u filterima prilikom same pretrage.

8. Da li mogu da ocenim doktora?

Ocenu, tj. recenziju, može da napiše ili ostavi pacijent koji je zakazao pregled preko DR BOOK sajta i obavio isti kod željenog lekara.

9. Da li će ocena biti anonimna?

Date recenzije su anonimne i mogu ih ostaviti isključivo pacijenti koji su zakazali i obavili svoj pregled putem DR BOOK sajta.

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje