Najbolja rešenja za poslovanje vaše zdravstvene ustanove

Pridružite se besplatno najvećem online servisu za zakazivanje zdravstvenih usluga. Otvorite vrata svojih klinika, ordinacija I drugih zadravstvenih ustanova hiljadama zadovoljnih klijenata i unapredite poslovanje!

Postavite svoju zdravstvenu ustanovu na svetski nivo!

Besplatno se pridružite najvećem online servisu za zakazivanje zdravstvenih usluga. Otvorite vrata svojih klinika, ordinacija i drugih zdravstvenih ustanova hiljadama zadovoljnih klijenata i unapredite poslovanje!

Prepoznali smo potrebu tržišta za bržim, lakšim i funkcionalnijim pristupom privatnom zdravstvenom sistemu i sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novu platformu za online zakazivanje pregleda na teritoriji Srbije – DR BOOK.

Koristimo najbolja iskustva sličnih platformi iz inostranstva gde ovakvi sistemi već dugo funkcionišu i gde se ovaj model pokazao kao krajnje uspešan, jednostavan i efikasan.

DR BOOK servis za zakazivanje pregleda i informisanja o uslugama privatnih zdravstvenih ustanova prati sve savremene trendove u komunikaciji i marketingu i na najbolji način odgovaramo na potrebe i dnevne navike korisnika/ pacijenata.

Povećajte prihod i privucite nove pacijente

Novi pristup u komunikaciji donosi nove pacijente

Povećajte prihod i privucite potencijalne nove klijente jednostavnim sistemom online zakazivanja.

Vaš online sekretar - 24/7

Neka Vaš kalendar i slobodni termini uvek budu otvoreni i raspoloživi postojećim i potencijalnim novim klijentima. Nemojte dozvoliti da budete prezauzeti da se javite na telefon i da zaboravite na propuštene pozive. Zaboravite na poruke koje dugo čekaju da budu odgovorene i gledajte kako se Vaš kalendar puni novim klijentima, čak i tokom noći!

DR BOOK Vam daje softversko rešenje u vidu interaktivnog kalendara koji je dostupan i Vama i pacijentima 24 h svakog dana u nedelji.

Sami birajte kada želite nove klijente

DR BOOK interaktivni kalendar Vam pruža mogućnost upravljanja slobodnim terminima Vaše zdravstvene ustanove i svakog lekara posebno. Prikažite slobodne termine u kalendaru onako kako Vama trenutno odgovara, bilo da se radi o redovnom lekaru ili lekaru koji povremeno dolazi u Vašu zdravstvenu ustanovu.

Pretraživač na našoj DR BOOK platformi je podešen da prikazuje slobodne termine sa akcentom na prvi slobodan termin, što je prednost kod termina koji su Vam istog dana otkazani, a želite da ih popunite kako bi se maksimizovao profit.

Budite vidljiviji

Postanite član DR BOOK marketing mreže

DR BOOK Vam nudi marketing podršku, pozicioniranje na nacionalnom tržištu i veću vidljivost Vaše zdravstvene ustanove.

Ulažemo velika novčana sredstva u online i offline marketing kampanje, reklamirajući Vas kao naše partnere i samu DR BOOK platformu, kako bismo Vam obezbedili što veći broj novih, zakazanih termina. Naše online marketinške aktivnosti takođe su usmerene ka potencijalnim pacijentima koje podstičemo da ne traže "uzrok problema na internetu" već im nudimo rešenje u vidu zakazivanja termina u Vašoj ordinaciji.

Naša misija je da Vam, putem marketinga naše DR BOOK platforme i Vaše zdravstvene ustanove, dovedemo nove klijente i pomognemo da zadržite već postojeće!

Partnerske zdravstvene ustanove DR BOOK servisa osim listinga na DR BOOK platformi dobijaju i formu za online zakazivanje (Widget) koja može da se implementira na web sajt Vaše zdravstvene ustanove. On pruža mogućnost online zakazivanja putem smart telefona, tableta i računara potpuno BESPLATNO.

Digitalizujte Vaše poslovanje

Organizujte i pratite posao sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme!

Potpuna kontrola i organizacija Vaših usluga i termina na jednom mestu. Efikasnije kontrolišite rad svoje zdravstvene ustanove. Uštedite preko 65% sekretarskog radnog vremena.

DR BOOK softver je izuzetno lak za upravljanje, omogućava Vašoj zdravstvenoj ustanovi uvid u sve dostupne termine, angažovanost radnika, zaradu i mnoštvo izveštaja.

DR BOOK softver Vam omogućava statistiku u vidu broja termina koje su zakazali korisnici sajta u toku meseca, finansijsku statistiku, kao i statistički izveštaj o poslatim SMS podsetnicima.

Pratite rad svoje ustanove i kada ste van ordinacije, na računaru ili putem mobilnog telefona.

DR BOOK softver nudi izuzetno pregledan kalendar zakazanih termina, na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou, za celu zdravstvenu ustanovu i za svakog zaposlenog posebno. Nađite slobodne termine u trenu! Dovoljan je kratak pogled na kalendar.

Privatnost kalendara

Poverenje koje ste nam ukazali nam je na prvom mestu. Sve Vaše informacije biće sačuvane na šifrovanom serveru, kako bi se obezbedila Vaša sigurnost (koristimo isti metod kao i banke). Takođe, uvid u Vaš kalendar kao i celokupno poslovanje Vaše ordinacije imate isključivo samo Vi. Nikada nećemo dati Vaše podatke trećoj strani na korišćenje; poštujemo Vaša prava po Zakonu o zaštiti podataka.

Pratite napredak svoje zdravstvene ustanove

Želimo da Vaše poslovanje raste sa nama i radujemo se tome. Sa DR BOOK softverom ćete dobiti kompletnu kontrolu nad privilegijama, pristupima i radnom vremenu zaposlenih, i ako želite, imaćete uvid u zaradu po svakom od zaposlenih, ukoliko praktikujete procentualno deljenje zarade.

Zadržite postojeće pacijente

Jednostavni i efektni alati za odnose sa klijentima

Zadržite svoje klijente i privucite više novih, zadovoljnih klijenata, jer su verni i zadovoljni klijenti osnova svake uspešne zdravstvene ustanove.

Rešite problem nedolazaka klijenata na zakazane termine automatskim SMS podsetnicima. Svi vrlo često zaboravimo na neku zakazanu obavezu, iako to ne želimo, što se dešava i Vašim klijentima na obostrano nezadovoljstvo. Uz podsetnik u pravom trenutku, možete izbeći propuštene termine.

Automatski SMS podsetnici o terminima

Automatizovana komunikacija sa Vašim korisnicima putem SMS poruka učiniće Vaš sistem zakazivanja mnogo efikasnijim i uštedećete značajan broj radnih sati na radnom mestu sekretarice.

Izaberite da li želite da Vaš pacijent dobije SMS jedan dan pred termin ili SMS dva sata pred zakazan termin kao podsetnik, a možete poslati i ostale navedene SMS poruke:

SMS - Podsetnik za otkazivanje/ pomeranje termina (u slučaju otkazivanja/ pomeranja termina od strane ordinacije)
SMS - Rođendanska čestitka (na dan rođendana)
SMS - Podsetnik za zakazivanje kontrole
SMS - Personalizovani sadržaj po vašoj želji (kuponi, akcije, popusti, obaveštenja itd.)

Svaki klijent koji rezerviše termin putem DR BOOK platforme takođe dobija i email podsetnik.

Slanjem blagovremenih podsetnika značajno povećavate zadovoljstvo klijenata, ali i smanjujete mogućnost kasnog otkazivanja ili nepojavljivanja klijenata.

Istraživanja su pokazala da je, sa ovakvim podsetnicima, broj nedolazaka na preglede u ordinacijama u zakazanom terminu SMANJEN za čak 75%.

Lako ponovno zakazivanje

DR BOOK sajt omogućava lako i brzo ponovno zakazivanje termina u zdravstvenim ustanovama za klijente koji su ih već posetili. Dovoljno je par klikova i usluga može da se ponovi u nekom narednom terminu.

Odgovori na najčešće postavljana pitanja

 • Zašto je softver DR BOOK pogodan za moju ordinaciju?

  DR BOOK nudi mnoštvo benefita kao što su:
  - Organizovana i pregledna ponuda sa AKCENTOM na prvi slobodan termin dostupna putem smart telefona, tableta ili računara.
  - Sofisticiran USER-FRIENDLY način BOOKiranja dostupan korisnicima 24/7.
  - Sistem zakazivanja je lako UKLOPLJIV u vaš postojeći sistem ukoliko ga imate. Ukoliko na vašem website nemate sistem za zakazivanje pregleda - još bolje. Za cenu mesečne nadoknade dobijate i INTERFACE ZA ZAKAZIVANJE besplatno.
  - Kontakt sa NOVIM klijentima i povećanje prihoda.
  - SMS-podsetnik: blagovremeno slanje SMS poruka za podsećanje na dogovoren termin pregleda.
  - Marketing podrška i pozicioniranje na NACIONALNOM tržištu.
  - Broj nedolazaka na preglede u zakazanom terminu SMANJEN za čak 75%.
  - UŠTEDA od preko 30% radnih sati na radnom mestu sekretarice/recepcionara.
  - SVI popusti i akcije na JEDNOM MESTU (redovno obaveštavamo krajnje korisnike o vašim AKCIJAMA, novitetima u ponudi, vestima i zanimljivostima iz vaše ordinacije).
  - STATISTIKA o korisnicima (mesečni izvestaj o novim korisnicima, o dolascima u zakazanim terminima, mogućnost distribuiranja upitnika za korisnike, etc.)

 • Kako da postanem član i instaliram DR BOOK softver u svoju zdravstvenu ustanovu?

  Vaše je samo da popunite prijavu, a naš tim će Vas kontaktirati, doći u Vašu ustanovu i pomoći u vezi sa tehničkim pitanjima i pružiti adekvatnu obuku i trening za korišćenje DR BOOK softvera.

  Procedura je jednostavna i brza. Dovoljno je da popunite Prijavu za nove članove i kontaktiraćemo Vas kako bismo što pre postavili Vašu zdravstvenu ustanovu na DR BOOK.

 • U kojim gradovima je DR BOOK dostupan?

  DR BOOK je za sada prisutan samo u većim gradovima Srbije. Ukoliko još uvek nismo prisutni u Vašem gradu molimo Vas da se prijavite kako bismo razmotrili uvođenje servisa i za Vaš grad.

 • Zašto će vaši zaposleni voleti DR BOOK softver?

  Uštedećete vreme i pospešiti kvalitet rada od prvog dana. Uz potpunu kontrolu i organizaciju posla Vaši zaposleni imaće sve na jednom mestu. DR BOOK softver je izuzetno lak i jednostavan za upravljanje.

 • Da li moja zdravstvena ustanova mora da bude registrovana?

  Da, radimo samo sa registrovanim zdravstvenim ustanovama.

 • Koliko kоšta pristupanje DR BOOK servisu?

  Naš cenovnik možete da vidite u ponudi paketa.

 • Da li moramo sami da unosimo cenovnik i ažuriramo cene?

  Ne, naša korisnička podrška to može uraditi besplatno za Vas. Naravno, ukoliko to želite možete i samostalno da ažurirate cenovnik i sve podatke o svojoj zdravstvenoj ustanovi.

 • Kako DR BOOK naplaćuje usluge?

  Sve naše pakete možete pronaći ovde. Uslugu korisničke podrške i konsalting ne naplaćujemo.

 • Da li postoji ugovorna obaveza?

  Ne, DR BOOK tim veruje u benefite koje pruža svojim klijentima i siguran je da će svojim softverom poboljšati poslovanje svojim klijentima i zato ne postoji bilo kakvo uslovljavanje i obaveza. U svakom trenutku se saradnja može prekinuti.

 • Da li korisnik dobija SMS podsetnik na zakazan termin?

  Da, korisnik će dobiti email o zakazanom terminu i SMS podsetnik pre zakazanog termina 2 sata ranije ili jedan dan ranije u zavisnosti kako Vi izaberete. Postoje i opcije slanja SMS podsetnika u vidu čestitke za rođendan, kontrolu, otkazivanje termina od strane ordanicije i sl.

 • U našoj zdravstvenoj ustanovi koristimo drugi softver, da li možemo da radimo i sa DR BOOK softverom?

  Da, naravno. Ukoliko ne koristite DR BOOK softver kao osnovni alat za zakazivanje, možemo uraditi spajanje našeg I Vašeg softvera koji će biti sinhronizovani, a samim tim neće biti moguće duplirati termine.

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje