MediHelp

MediHelp

Miloja Pavlovića 15, Banjica 11010 Beograd, Beograd
064/554-98-60 011/367-90-83

Zakažite pregled

  • O nama

    Dobrodošli u Medihelp, prvi privatni centar za glavobolje i migrene u Srbiji. Naša želja je da svaka osoba, bez obzira na životnu dob ili zdravstveno stanje, ima utisak da je pažljivo saslušana, i u potpunosti o svemu detaljno informisana.

    Takodje, podjednako je važno da svaki naš pacijent, uz našu pomoć, stekne samopouzdanje i mogućnost da upravlja svojim glavoboljama i na taj način poboljša kvalitet svoga života. Veliki broj pacijenata dolazi u naš centar za glavobolje u teškom stanju, obično nakon što su prošli kroz brojne neuspešne tretmane, sa glavoboljama koje više nisu u stanju da kontrolišu, koje su česte ili svakodnevne, i zbog kojih su porodično, socijalno i profesionalno značajno ili u potpunosti onesposobljeni, a vrlo često i od okoline nedovoljno shvaćeni. Mi znamo šta to znači, i verujemo svakoj reči naših pacijenata.

    U direktnom prijateljskom i lekarskom kontaktu sa Vama, provodeći dovoljno vremena u posvećeni vašem problemu, u prijatnoj atmosferi ambijenta našega centra, stvorili smo mali hram koji smo nazvali MediHelp Centar za glavobolje i migrene.

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje