Specijalistička reumatološka ordinacija "Prof. Stefanović"

Specijalistička reumatološka ordinacija "Prof. Stefanović"

Jurija Gagarina 14a, Belville, 11070 Beograd, Srbija, Beograd
065/8800-441 011/7700-441

Zakažite pregled

  • O nama

    Ordinacija Prof. Stefanović predstavlja prirodni ambijent za nastavak profesionalne aktivnosti Profesora Dr Dušana Stefanovića, interniste reumatologa i bivšeg dugogodišnjeg načelnika Klinike za reumatologiju i kliničku imunologiju VMA. U prijatnom prostoru i opuštenoj atmosferi možete dobiti sve potrebne informacije, preporuke i ekspertsko mišljenje u pogledu dijagnoze, terapije, prognoze i praćenja različitih reumatičnih oboljenja.

    S obzirom da je bol najčešći simptom reumatskih bolesti a hronični bol različitog uzroka predstavlja oboljenje samo po sebi nije neobično što je za tu oblast angažovan konsultant Prof Dr Branislav Antić čije je višedecenijsko iskustvo u dijagnostici i terapiji bola tokom profesionalne karijere u Klinici za neurohirurgiju VMA na raspolaganju svima onima kojima je potrebno ublažiti bol.

    Osnovni principi na kojima je utemeljena ordinacija Prof. Stefanović su iskustvo, znanje i povrenje i to su vrednosti koje potencijalni pacijenti mogu očekavati tokom medicinskog tretmana u njoj. Jer kako je Čehov rekao: zdrav čovek ima hiljadu želja a bolestan samo jednu.

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje