Stomatološka ordinacija "Dr Vranić"

Stomatološka ordinacija "Dr Vranić"

Gundulicev Venac br. 3 (u parteru) 11000 Beograd, Beograd
064/1397-881 011/339-2263

Zakažite pregled

  • O nama

    Vlasnik opšte stomatološke ordinacije DR VRANIĆ i Vaš dr Nemanja Vranić je rodjen 1980.godine u Beogradu. Osnovnu školu Skadarlija je sa uspehom završio davne 1996 god. kada je i upisao srednju Zubotehnočku školu. 1999 godine upisuje Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu, gde ga sa uspehom i završava.

    Osnovna znanja iz stomatologije je stekao na studijama, a kasnije usavršavanje dobija na stazu na Stomatološkom fakultetu. Uporedo sa staziranjem je volontirao u jednoj eminentnoj privatnoj klinici u Beogradu gde se osposobio za samostalni rad. Nakon polaganja stručnog ispita, zapošljava se u privatnoj ordinaciji, gde je sa uspehom savladavao sve izazove i probleme u stomatologiji. Nakon nepune dve godine rada u privatnoj praksi, dr Nemanja Vranić otvara svoju sopstvenu. Sa znanjem koje poseduje i iskustvom, odgovoriće na svaki vaš problem.

    Dr Vranić je redovan posetilac stručnih skupova i kongresa stomatologije. Poseduje brojne sertifikate iz oblasti hirurgije, protetike i parodontologije koji mu daju još stručnije obrazovanje.

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje