Psihološki centar ADVICE

Psihološki centar

ADVICE

Kosančić Ivana 16, Novi Sad
0644710520

Zakažite pregled

 • O nama

  Psihološki centar ADVICE bavi se rastom i razvojem ljudskog potencijala kroz psihoterapiju, savetovanje, edukacije, treninge i mnoge druge aktivnosti.
  Okupljamo stručnjake iz različitih domena koji se bave očuvanjem mentalnog zdravlja, rešavanjem problema, i unapređenjem života pojedinaca ili grupe.

Lekari

PET20MAJ
Petak 20. Maj
SUB21MAJ
Subota 21. Maj
NED22MAJ
Nedelja 22. Maj
PON23MAJ
Ponedeljak 23. Maj
UTO24MAJ
Utorak 24. Maj
SRE25MAJ
Sreda 25. Maj
ČET26MAJ
Četvrtak 26. Maj
PET27MAJ
Petak 27. Maj
SUB28MAJ
Subota 28. Maj
NED29MAJ
Nedelja 29. Maj
PON30MAJ
Ponedeljak 30. Maj
UTO31MAJ
Utorak 31. Maj
SRE1JUN
Sreda 1. Jun
ČET2JUN
Četvrtak 2. Jun
PET3JUN
Petak 3. Jun
SUB4JUN
Subota 4. Jun
NED5JUN
Nedelja 5. Jun
PON6JUN
Ponedeljak 6. Jun
UTO7JUN
Utorak 7. Jun
SRE8JUN
Sreda 8. Jun
ČET9JUN
Četvrtak 9. Jun
PET10JUN
Petak 10. Jun
SUB11JUN
Subota 11. Jun
 • Alisa Šovanec Ljubičić

  Alisa Šovanec Ljubičić

  Alisa je klinička psihološkinja i osnivačica centra Advice.
  _______________________________________
  “Mi živimo zato što smo bačeni u život. A na nama je da ga organizujemo onako kako nama to odgovara”, rečenica je koja sumira terapijski pravac kojim se Alisa bavi.

  Ona smatra da je izbor u rukama pojedinca i da je pojedinac taj koji može uticati na kvalitet svog života. Nažalost, ovo mnogi zaboravljaju, te svoje postupke i njihove posledice pripisuju sudbini ili drugima. Alisa se u svom radu zauzima za preuzimanje odgovornosti za svoje postupke i usmeravanje pažnje na ono što možemo menjati.

  A kakav je bio njen put?
  Nakon završenih osnovnih i master studija psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, sati provedenih u volonterskim organizacijama i na raznim poslovima iz domena prosvete, mentalnog zdravlja, pa i u Kliničkom centru Vojvodine na Klinici za psihijatriju, odlučuje da svoj poziv u potpunosti ostvari kroz osnivanje Advice psihološkog centra. Udružuje svoje desetogodišnje iskustvo i sertifikaciju iz domena racionalno-emotivne bihevioralne terapije (REBT), domena terapije posvećenosti i prihvatanjem (ACT), i drugih edukacija, i svu svoju pažnju usmerava na izgradnju centra koji će grupama i pojedincima pružati podršku u rastu i razvoju.

  Savetodavni, psihoterapijski rad i edukacije shvata vrlo ozbiljno i svaki klijent joj je jednako važan. Sa klijentima ima otvoren, iskren odnos i bezuslovno ih prihvata. Smatra da je čovek u osnovi dobar i veruje u promenu i rešavanje problema.

  Baš iz ovih razloga moto našeg centra je: Nama je stalo.

 • Diplomirani psiholog Dragana Arsenić

  Diplomirani psiholog Dragana Arsenić

  Dragana Arsenić je diplomirani psiholog. Završila je osnovne studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

  Tokom studija uvidela je značaj mentalnog zdravlja po život svakog pojedinca, prostor za promenu i potrebu za dostupnosti psihološke pomoći te se usmerila u pravcu kliničke psihologije.

  Pohađala je kurseve i edukacije iz oblasti emocionalne pismenosti i rad u kriznim situacijama.

  Zaposlena je kao psiholog u psihološkom centru Advice. U radu sa ljudima neguje podržavajući i otvoren pristup sa ciljem da im približi značaj psihološke podrške.

  Veruje da je svaki pojedinac sposoban za promenu i učenje, ali da je ključna spremnost i motivacija da se upute u taj proces i da je na tom putu ponekada potrebna podrška.

 • Master psiholog Jana Jovanović

  Master psiholog Jana Jovanović

  Jana Jovanović je master psiholog.
  Završila osnovne i master studije psihologuje na fakultetu Lazar Vrkatić u Novom Sadu.
  Trenutno je na edukaciji transakcione analize-TA centar u Novom Sadu.
  Rad u transakcionoj analizi se bazira na analiziranju strukture ličnosti klijenta, njegove komunikacije sa drugima, lične istorije kao i doživljaja svega toga. Baš iz ovih razloga se opredelila za edukaciju transakcione analize, i tu je našla motivacuju da drugima pomaže u njihovom razvoju i radu na sebi.

  Smatra da je rad na sebi ne samo potreban nego i neophodan da bi što kvalitetnije i uspešnije živeli, te sa većom lakoćom i zadovoljstvom rešavali životne prepreke.

  Zaposlena je u psihološkom centru Advice gde pronalazi praktičnu primenu radeći sa ljudima na njihovom ličnom razvoju.

 • Jasmina Stankov

  Jasmina Stankov

  Jasmina Stankov je diplomirana psihološkinja i psihoterapeutkinja u edukacijij. Iskustvo iz oblasti kliničke psihologije, psihodijagnostike i savetodavnog rada sticala je u okviru stručne prakse u Razvojnom savetovalištu u sklopu Dečijeg dispanzera u Zrenjaninu, u Kliničkom centru Vojvodine na odeljenju za Shizofrene i shizofreniformne poremećaje, u Psihološkom omladinskom savetovalištu, projketu SOS Ženskog centra u Novom Sadu, kao i u Psihološkom savetovalištu u okviru Centra za pružanje usluga socijalne zaštite Grada Zrenjanina – „MOST“. Psihoterapijski pravci za koje se opredelila, i koji joj pomažu u razumevanju pojedinaca jesu Sistemski porodični pristup, i Transakciono – asimilativni pristup psihoterapiji.

  Njena ambicija je da svojim klijentima pruži potrebnu podršku u iskrenom i otvorenom okruženju. U radu se fokusira na stvaranje jakog i autentičnog terapijskog odnosa sa klijentima, kako bi se osećali saslušanim, validiranim i prihvaćenim. Poverenje i podrška formirane izmđenju klijenta i nje, osnova su njenog rada, jer pomažu u negovanju uzajamnog uvažavanja i poštovanja procesa terapije. Uvek ima optimističan pristup – veruje da je svaka kriza ujedno i šansa za rast i razvoj, i da ljudi imaju urođenu sklonost ka samoostvarenju. Jasminin cilj je da svojim klijentima obezbedi bezbedno mesto za samoistraživanje, rast i razvoj, kako bi mogli da vode zdravije i srećnije živote.

  Rečenica koja bi sumirala njeno shvatanje svoje profesije jeste: „Želim da se radujete zbog toga ko ste, šta imate i šta vas još čeka. Želim da vam pomognem da vidite da možete otići dalje od toga gde ste trenutno."

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje