Specijalistička ordinacija iz oblasti neurologije "So-Vil"

Specijalistička ordinacija iz oblasti neurologije "So-Vil"

Radnička 14, Novi Sad
063/502-163 021/425-004

Zakažite pregled

 • O nama

  Specijalistička ordinacija iz oblasti neurologije "So-Vil" je osnovana kao Medicinska praksa "So-Vil" pre trideset godina u Novom Sadu. Ekspertni tim stručnjaka koji brine o Vašem zdravlju okupljen pod sloganom:

  „Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve je ništa“ (P.E.)

  izdvaja stručnost, predusetljivost, odgovornost, doslednost i posvećenost pacijentu, što je presudno za visok kvalitet usluga koje pruža. Stručnim timom rukovodi osnivač, vlasnik i idejni tvorac specifičnog modela rada medicinske prakse ove ordinacije

  Do sada izdala veliki broj naučnih i stručnih radova, a svo svoje usavršavanje usmerila ka potrebama ciljnih grupa kojima je opredeljena u kliničkoj praksi i svakodnevnom radu, u skladu sa svojim obrazovanjem i usavršavanjem. Pojedine sadržaje koje smo odabrali za Vas možete, po sopstvenom izboru i želji, pročitati na ovom sajtu.

  Proteklih godina inicijator i organizator mnogih aktivnosti i tribina preventivnog karaktera koje su okupile veliki broj slušalaca, ne samo u Novom Sadu nego i šire. Da Vas podsetimo na neke od njih: Vežbom poboljšaj disanje i kvalitet života, Vazduh bez duvanskog dima, Ostavimo pušenje osetimo ukus pobede, Društvo i narkomanija, Verske sekte i kriminal, Stres stanje u trendu, Živimo zdravo, SU-JOK principi samopomoći i lečenja, Pravo na dostojanstvenu smrt – eutanazija i dr.

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje