Opšta bolnica sa porodilištem GEA

Opšta bolnica sa porodilištem

GEA

Laze Lazarevića 28, Novi Sad
021/ 6540 130, 064/ 410 1957

Zakažite pregled

 • O nama

  Opšta bolnica sa porodilištem „GEA“ osnovana je 2016. godine. Bolnica je locirana u namenski novoizgrađenoj zgradi u mirnom delu Novog Sada na površini od oko 2.000m2. Smeštajni kapacitet objekta je 64 bolnička kreveta uz adekvatne sadržaje i prateće ambulante.
  Započeli smo sa radom kao ginekološko-akušerska ordinacija pre 30 godina, a nastavili kao bolnica sa porodilištem, nudeći dijagnostiku i terapijske tretmane u oblasti ginekologije i akušerstva sa timom vrhunskih stručnjaka kao što su prof. dr Vule Višnjevac, dr Dubravka Miljojković, dr Zoran Šuvaković, dr Nemanja Višnjevac, dr Bojan Karadeglija, dr Siniša Kurucin.
  Poseban naglasak stavljamo na ginekologiju i akušerstvo, na važnost reproduktivnog zdravlja žena i trudnica. Imajući u vidu stručnost osoblja i mogućnosti namenskog objekta, te stalnu potrebu pacijentkinja i ohrabreni od istih, odlučili smo da otvorimo prvo privatno porodilište u Vojvodini. Porodilište je koncipirano sa intimnim apartmanima (garderoberi, centralna klima, TV, bežična mreža, kupatilo) za smeštaj i boravak trudnica, porodilja i novorođenčadi, te odvojene i diskretne porođajne sale kao i operacione sale za carske rezove. Pacijentkinjama su na raspolaganju pored ginekologa i anesteziolozi (dr Nada Anđelić, dr Noemi Holo-Đilvesi, dr Kristina Šuvaković, dr Nataša Nestorov), neonatolozi i pedijatri (dr Ivanov Gordana, dr Dušanka Mitrović, dr Milena Dovijarski) kao i medicinske sestre odgovarajućih oblasti.
  Kako bismo našim pacijentima pružili kompletniju zdravstvenu uslugu, proširili smo se i na druga područja medicine: radiologiju (dr Bojana Bokorov), endokrinologiju (dr Radoslav Pejin), ortopediju (dr Vaso Kecojević), vaskularnu hirurgiju (dr Vladimir Marković). Trudimo se i dalje, i u skorije vreme, a opet na naše zadovoljstvo i korist naših pacijenata, u planu je proširenje medicinskih usluga iz drugih specijalnosti medicine. Osim porodilišta, organizovan je i potpuno opremljen hirurški blok sa operacionim salama i intenzivnom negom, te smo u mogućnosti da pacijentima pružimo i uslugu klasičnih odnosno endoskopskih (laparoskopskih) operacija i intervencija.
  Takođe bismo istakli partnerstvo sa priznatim bolnicama i lekarima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Blue Tree Clinics, koje nas podržavaju u vidu stalnog obrazovanja, razmene iskustva i stručnosti. Pored toga, ova partnerstva su otvorila priliku za pružanje zdravstvenih usluga pacijentima koji se nalaze van naše zemlje.

Lekari

UTO3AVG
Utorak 3. Avgust
SRE4AVG
Sreda 4. Avgust
ČET5AVG
Četvrtak 5. Avgust
PET6AVG
Petak 6. Avgust
SUB7AVG
Subota 7. Avgust
NED8AVG
Nedelja 8. Avgust
PON9AVG
Ponedeljak 9. Avgust
UTO10AVG
Utorak 10. Avgust
SRE11AVG
Sreda 11. Avgust
ČET12AVG
Četvrtak 12. Avgust
PET13AVG
Petak 13. Avgust
SUB14AVG
Subota 14. Avgust
NED15AVG
Nedelja 15. Avgust
PON16AVG
Ponedeljak 16. Avgust
UTO17AVG
Utorak 17. Avgust
SRE18AVG
Sreda 18. Avgust
ČET19AVG
Četvrtak 19. Avgust
PET20AVG
Petak 20. Avgust
SUB21AVG
Subota 21. Avgust
NED22AVG
Nedelja 22. Avgust
PON23AVG
Ponedeljak 23. Avgust
UTO24AVG
Utorak 24. Avgust
SRE25AVG
Sreda 25. Avgust
 • Dr Nemanja Višnjevac

  Dr Nemanja Višnjevac

 • Prim. dr sc. med Branka Kovačević

  Prim. dr sc. med Branka Kovačević

  Prim. dr sc. med. Branka Kovačević, specijalista pedijatrije, subspecijalista neonatologije, u svojoj dugogodišnjoj karijeri u pedijatriji i neonatologiji posebno ima veliko iskustvo u lečenju rizične i prevremeno rođene novorođenčadi.
  Radila na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu (1988. - 2020. god.) - od 2004. god. kao Načelnik Odeljenja intenzivne nege i terapije, a od 2010. god. kao Načelnik Odeljenja neonatologije.
  U porodilištu Gea pored neonatologije i opšte pedijatrije vodi specijalizovanu ambulantu za praćenje rizične i prevremeno rođene novorođenčadi, za koju je potreban multidisciplinarni pristup u koji se uključuju i lekari određenih subspecijalnosti.

 • Prof Vule Višnjevac

  Prof Vule Višnjevac

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje