Opšta bolnica sa porodilištem GEA

Opšta bolnica sa porodilištem

GEA

Laze Lazarevića 28, Novi Sad
021/ 6540 130, 064/ 410 1957

Zakažite pregled

 • O nama

  Opšta bolnica sa porodilištem „GEA“ osnovana je 2016. godine. Bolnica je locirana u namenski novoizgrađenoj zgradi u mirnom delu Novog Sada na površini od oko 2.000m2. Smeštajni kapacitet objekta je 64 bolnička kreveta uz adekvatne sadržaje i prateće ambulante.
  Započeli smo sa radom kao ginekološko-akušerska ordinacija pre 30 godina, a nastavili kao bolnica sa porodilištem, nudeći dijagnostiku i terapijske tretmane u oblasti ginekologije i akušerstva sa timom vrhunskih stručnjaka kao što su prof. dr Vule Višnjevac, dr Dubravka Miljojković, dr Zoran Šuvaković, dr Nemanja Višnjevac, dr Bojan Karadeglija, dr Siniša Kurucin.
  Poseban naglasak stavljamo na ginekologiju i akušerstvo, na važnost reproduktivnog zdravlja žena i trudnica. Imajući u vidu stručnost osoblja i mogućnosti namenskog objekta, te stalnu potrebu pacijentkinja i ohrabreni od istih, odlučili smo da otvorimo prvo privatno porodilište u Vojvodini. Porodilište je koncipirano sa intimnim apartmanima (garderoberi, centralna klima, TV, bežična mreža, kupatilo) za smeštaj i boravak trudnica, porodilja i novorođenčadi, te odvojene i diskretne porođajne sale kao i operacione sale za carske rezove. Pacijentkinjama su na raspolaganju pored ginekologa i anesteziolozi (dr Nada Anđelić, dr Noemi Holo-Đilvesi, dr Kristina Šuvaković, dr Nataša Nestorov), neonatolozi i pedijatri (dr Ivanov Gordana, dr Dušanka Mitrović, dr Milena Dovijarski) kao i medicinske sestre odgovarajućih oblasti.
  Kako bismo našim pacijentima pružili kompletniju zdravstvenu uslugu, proširili smo se i na druga područja medicine: radiologiju (dr Bojana Bokorov), endokrinologiju (dr Radoslav Pejin), ortopediju (dr Vaso Kecojević), vaskularnu hirurgiju (dr Vladimir Marković). Trudimo se i dalje, i u skorije vreme, a opet na naše zadovoljstvo i korist naših pacijenata, u planu je proširenje medicinskih usluga iz drugih specijalnosti medicine. Osim porodilišta, organizovan je i potpuno opremljen hirurški blok sa operacionim salama i intenzivnom negom, te smo u mogućnosti da pacijentima pružimo i uslugu klasičnih odnosno endoskopskih (laparoskopskih) operacija i intervencija.
  Takođe bismo istakli partnerstvo sa priznatim bolnicama i lekarima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Blue Tree Clinics, koje nas podržavaju u vidu stalnog obrazovanja, razmene iskustva i stručnosti. Pored toga, ova partnerstva su otvorila priliku za pružanje zdravstvenih usluga pacijentima koji se nalaze van naše zemlje.

Lekari

SRE18MAJ
Sreda 18. Maj
ČET19MAJ
Četvrtak 19. Maj
PET20MAJ
Petak 20. Maj
SUB21MAJ
Subota 21. Maj
NED22MAJ
Nedelja 22. Maj
PON23MAJ
Ponedeljak 23. Maj
UTO24MAJ
Utorak 24. Maj
SRE25MAJ
Sreda 25. Maj
ČET26MAJ
Četvrtak 26. Maj
PET27MAJ
Petak 27. Maj
SUB28MAJ
Subota 28. Maj
NED29MAJ
Nedelja 29. Maj
PON30MAJ
Ponedeljak 30. Maj
UTO31MAJ
Utorak 31. Maj
SRE1JUN
Sreda 1. Jun
ČET2JUN
Četvrtak 2. Jun
PET3JUN
Petak 3. Jun
SUB4JUN
Subota 4. Jun
NED5JUN
Nedelja 5. Jun
PON6JUN
Ponedeljak 6. Jun
UTO7JUN
Utorak 7. Jun
SRE8JUN
Sreda 8. Jun
ČET9JUN
Četvrtak 9. Jun
 • Dr spec. Bojan Karadeglija

  Dr spec. Bojan Karadeglija

  Bojan Karadeglija je rodjen u Sarajevu 28.3.1977. godine.
  Lekar specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista perinatologije.
  Osnovno i srednje obrazovanje je stekao u Sarajevu i Herceg Novom. Studije medicine je završio na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu. Tokom 2008.-2012. godine specijalizirao je ginekologiju i akušerstvo , a 2019. godine završio je subspecijalizaciju iz oblasti perinatologije. Trenutno se nalazi na mestu Šefa odseka porođajnog bloka na Klinici za ginekologiju i akušerstvo KC -Vojvodine.
  Član je Lekarske komore Srbije i Srpskog lekarskog društva, a učestvovao je na brojnim nacionalnim i međunarodnim skupovima , kursevima i seminarima.

 • Doktor medicine Dragoslav Šekularac

  Doktor medicine Dragoslav Šekularac

  Dr Šekularac lekar je opšte prakse, završio je Medicinski fakultet u Kragujevcu. Zaposlen u Opštoj bolnici Gea u Novom Sadu i Ustanovi za psihijatrijske bolesnike u Novom Bečeju.

  Vaše zdravlje nam je na prvom mestu!

 • dr Radoslav Pejin

  dr Radoslav Pejin

  Dr sci med Radoslav Pejin zaposlen je na Klinici za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma Kliničkog centra Vojvodine, kao lekar internista endokrinolog. Studije medicine završio je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, 1997. godine, sa prosečnom ocenom 9, 63, a predmet Interna medicina je položio sa ocenom 10. Magistarski rad pod naslovom "Metabolizam kosti u toku supstitucione terapije primarnog hipotireodizma" odbranio je 2005. godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.
  Specijalistički ispit iz interne medicine položio je 2002. godine, a ispit iz uže specijalizacije endokrinologija 2005. godine. U toku je izrade doktorske disertacije pod nazivom "Nivoi iksidativnog stresa, markera, inflamacije i telesne kompozicije kod gojaznih bolesnika sa i bez tipa 2 šećerne bolesti". Autor je i koautor 26 radova i saopštenja. Učesnik je većeg broja naučnih skupova gde je prezentovao svoje radove. Asistent je na Katedri za internu medicinu Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.
  Dr sci. med. Radoslav Pejin, endokrinolog, u Poliklinici Uromedica obavlja endokrinološki pregled, sa ili bez ultrazvuka štitne žlezde, lečenje bolesti štitne žlezde, bolesti hipofize, šećerne bolesti, gojaznosti, anoreksije.

 • Dr Igor Meljnikov

  Dr Igor Meljnikov

  Dr Igor Meljnikov, dečiji neurohirurg, Medicinski fakultet i specijalizaciju iz neurohirurgije završio je u Novom Sadu. Doktorsku disertaciju odbranio je 2011. godine. Zaposlen je na Klinici za dečju hirurgiju Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

  Posebna oblast usavršavanja je dečija neurohirurgija, neuroendoskopija, hirurgija kraniofacijalnih malformacija, spinalni disrafizmi, rana ultrazvučna dijagnostika neurohirurških oboljenja u dečjem uzrastu. Autor je i koautor u više radova objavljenih u međunarodnim stručnim časopisima, kao i poglavlja u neurohirurškim udžbenicima.

  Dr Igor Meljnikov, dečiji neurohirurg, zaposlen je na Klinici za dečiju hirurgiju Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine. Poseduje višegodišnje iskustvo i stručno usavršavanje iz oblasti: dečija neurohirurgija, neuroendoskopija, hirurgija kraniofacijalnih malformacija, spinalni disrafizmi, rana ultrazvučna dijagnostika neurohirurških oboljenja u dečjem uzrastu.

 • Dr Igor Brzaković

  Dr Igor Brzaković

  Dr med. Igor Brzaković, urolog obavlja lečenje bolesti prostate, upale mokraćnih puteva, muškog steriliteta, klasične laparoskopske operacije (bubrezi, kamenje u mokraćnim putevima, tumor bešike), operacije (hidrokele, varikokele, tumor testisa).

 • Prim. dr Lili Džilvidžieva

  Prim. dr Lili Džilvidžieva

  -1981 diplomirala na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu
  -Od 1982 , nakon položenog pripravničkog ispita, do 1986 godine zaposlena u Domu zdravlja Novi Sad kao lekar opšte prakse
  -1986 do 1991 specijalizacija iz otorinolaringologije
  -1991 položila specijalistički ispit nakon, čega radi kao specijalista otorinolaringolog u Domu zdravlja Novi Sad.
  -1994 godine zapošljava se na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, gde i danas radi na mestu načelnika ORL odeljenja
  -2015 godine dobija zvanje primarijusa
  -član Srpskog lekarskog društva
  -član predsedništva ORL sekcije Srpskog lekarskog društva
  -član predsedništva Srpskog aktiva pedijatrijskih otorinolaringologa
  -član Evropskog udruženja pedijatrijskih otorinolaringologa

 • Prim dr sc med Anita Mitreski

  Prim dr sc med Anita Mitreski

  Upisala je srednju školu "7 april" medicinskog smera 1976. i istu završila 1978. godine da bi se upisala na Medicinski fakultet u Novom Sadu, koji je završila u apsloventskom roku prosečnom ocenom 9,78

  - Iza toga upisala je posle diplomske studije, smer "Neuroendokrinologija" takođe na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu i marta 1990. godine uspešno je odbranila magistarsku tezu pod naslovom "Primena prostaglandina u indukciji porođaja"

  - Januara 2003. godine odbranila je i doktorsku tezu pod naslovom "Maladaptacioni sindrom trudnoće- analiza interakcija prostaglandina, hormona i oligoelemenata u prvom trimestru gestacije i njihova korelacija sa sonografskim parametrima"

  - Od marta 1985. godine do kraja maja 2003. dr Mitreski bila je zaposlena u Kliničkom centru u Novom Sadu, gde je obavljala specijalističku praksu i aktivno učestvovala u održavanju nastave na predmetu Ginekologija i akušerstvo, kao član istoimene katedre pri Medicinskom fakultetu u Novom Sadu

  - Poslednjih 5 godina radila je na mestu šefa odseka ekspertne ultrazvučne dijagnostike u akušerstvu

  - Od juna 2003. godine vlasnik je privatne specijalističke ginekološko-akušerske ordinacije "Minerva" sa sedištem u Novom Sadu, ul Ž.Zrenjanina 8

  - Udata je i ima troje dece

  - Sve vreme svog radnog staža aktivno je učestvovala u naučno-istraživačkom radu, što dokazuju brojni autorski i koautorski radovi, kao i učešće u projektima

 • Dr Dubravka Miljojković

  Dr Dubravka Miljojković

 • Dr Nemanja Višnjevac

  Dr Nemanja Višnjevac

 • Prof. dr Radovan Veljković

  Prof. dr Radovan Veljković

  Dr Radovan Veljković završio je Medicinski fakultet u Beogradu, 1988. godine. Magistraturu iz oblasti Hirurgija obavio je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, 2002. godine. Na istom fakultetu je obavio i specijalizaciju, 1997. godine i subspecijalizaciju, 2003. godine, kao i doktorat, 2007. godine, sve iz oblasti hirurgije. Od 2004. godine stalno je zaposlen na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu i u Kliničkom centru Vojvodine. Usavršavao se na Kliničkom centru u Ljubljani, na Klinici za abdominalnu i transplantacionu hirurgiju. Koautor je mnogih knjiga iz svoje naučne oblasti.

 • dr Slavica Dautović

  dr Slavica Dautović

  Pedijatar endokrinolog, od ​2006. Odeljenje za endokrinologiju, dijabetes i bolesti
  metabolizma, ​Pedijatrijska Klinika, Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine
  Vojvodine, Novi Sad
  Pedijatar​ 2001 – 2006. Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, Novi Sad
  Doktor medicine ​1994 -.2001. Odeljenje za EEG dijagnostiku i epilepsije dece, Institut za
  zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, Novi Sad
  Doktor medicine​, ​1994. Dečiji dispanzer i dečije Odeljenje vanbolničkog porodilišta, Dom
  Zdravlja ,,Hadži Janoš,, Bačka Topola

 • Prim. dr sci.med. Branka Radojčić

  Prim. dr sci.med. Branka Radojčić

  Branka Radojčić rođena je 19.6.1967. godine u Sremskoj Mitrovici. Medicinski fakultet u Novom Sadu upisala je 1985. godine, a diplomirala je 1990. godine sa prosečnom ocenom 9,79. Dobitnik je Izuzetne nagrade za uspeh u toku studiranja školske 1987/88, Prve nagrade za postignut uspeh u školskoj 1986/87 i školskoj 1989/90, kao i Prve nagrade za postignut uspeh u toku celokupnih studija na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu 1991. godine. Poslediplomske studije iz onkologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu upisala je 1990. godine.
  Zaposlena je na Klinici za dečju hirurgiju Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

  Specijalizaciju iz opšte hirurgije završila 1996.godine, a specijalizaciju iz dečje hirurgije završila 2001. godine u Novom Sadu.

  Magistarsku tezu „Ispitivanje vrednosti prognostičkih parametara recidiva akutnih krvavljenja iz acidopeptičnih lezija gastroduodenuma“ pod mentorstvom Prof. dr Branislava Daničića odbranila je 2000. godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.

  Doktorsku disertaciju pod nazivom “Primena originalnog skor sistema u dijagnostici akutnog apendicitisa u razvojnom dobu” pod mentorstovom Prof. dr Slobodana Grebeldingera odbranila 2010. godine na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu.
  Stručno priznanje primarijus dobija 2010. godine.

  Izbrana je u naučno zvanje naučni saradnik Medicinskog fakulteta u Novom Sadu 2011. godine za užu naučnu oblast HIRURGIJA-DEČJA HIRURGIJA. Zaposlena je na Klinici za dečju hirurgiju, Odeljenje opšte dečje hirurgije, Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

  Poseban domen rada je u oblasti dečje abdominalne, laparoskopske, torakoskopske i endokrine hirurgije. Nalazi se na mestu Načelnika Odeljenja za naučnoistraživačku delatnost Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine od decembra 2012. godine

  Član je Društva lekara Vojvodine, Udruženja dečjih hirurga Srbije, Udruženja opštih hirurga Srbije, Evropskog udruženja dečjih hirurga-EUPSA i IPEG (International Pediatric Endoscopic Groupe).

 • Dr. Dejan Panić

  Dr. Dejan Panić

 • Dr Đurđevka Tenjović

  Dr Đurđevka Tenjović

 • Dr. Jadranka Crnomarković Lunić

  Dr. Jadranka Crnomarković Lunić

 • Dr. Momčilo Mijović

  Dr. Momčilo Mijović

  Dr Momčilo Mijović, specijalista dečije hirurgije, na subspecijalizaciji iz dečije ortopedije

  Datum i mesto rodjenja: 08.mart.1979 , Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  Zaposlenje:

  Institut za zdravstvenu zastitu dece i omladine Vojvodine, Novi Sad
  Specijalističke studije:
  Specijalističke studije iz dečije hirurgije, Medicinski fakultet u Banja Luka
  Specijalistički staž iz opšte hirugije: KBC Istočno Sarajevo.
  Specijalistički staž iz dečije hirurgije:
  KBC Sarajevo, bolnica Koševo
  Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije »Dr Vukan Čupić« Novi Beograd
  Dvosemestralna nastava: Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu u školskoj 2012/2013.
  Univerzitetska dečija klinika »Tiršova« Beograd

 • Dr Zoran Šuvaković

  Dr Zoran Šuvaković

 • Prof Vule Višnjevac

  Prof Vule Višnjevac

 • Prof. dr Jovan Lovrenski

  Prof. dr Jovan Lovrenski

 • Dr Dijana Bjelajac

  Dr Dijana Bjelajac

 • Prof. dr Dragoljub Zoričić

  Prof. dr Dragoljub Zoričić

 • Prim. dr med. Ivan Majdevac

  Prim. dr med. Ivan Majdevac

 • Dr sci. med. Nevena Đukić

  Dr sci. med. Nevena Đukić

 • Prof. dr sci. med. Zoran Mrđa

  Prof. dr sci. med. Zoran Mrđa

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje