Poliklinika Novakov

Poliklinika Novakov

Svetosavska 7, Novi Sad
021 551 331; 063 691 189; 021 300 76 59

Zakažite pregled

 • O nama

  Poliklinika “Novakov i sar” osnovana je decembra 2013. godine, sa željom da svojim pacijentima pruži vrhunske usluge na najvišem nivou, u prijatnom i toplom okruženju. Naši konsultanti iz oblasti ginekologije i akušerstva, perinatologije, steriliteta, interne medicine, dermatologije i estetike, svojim dugogodišnjim iskustvom garant su najvišeg kvaliteta zdravstvene zaštite, a najsavremeniji medicinski aparati dopuna su njihovog iskustva i znanja. Poverenje koje je, svakom našem lekaru posebno, ukazalo na hiljade pacijenata, i njihovo zdravlje i osmeh, najveće je dostignuće našeg tima.
  Poliklinika „NOVAKOV i sar“ pruža usluge iz domena ginekologije i akušerstva, dermatologije, interne medicine i urologije.
  U polju dermatologije, dr Branislava Gajić i dr Annamaria Pfau, dermatolozi sa velikim iskustvom kako u opštoj dermatologiji tako i kozmetologiji, rade preglede promena na koži, njihovo praćenje i eventualno uklanjanje radiotalasima, laserom ili hirurškim putem, uz sledstveni patohistološki pregled te rešavaju i sve ostale probleme iz domena dermatologije. Posebno zanimljivo polje dejstva u dermatologiji je anti-aging – laserske intervencije liftinga lica, vrata i dekoltea, rejuvenacije kože lica i vrata, zatezanje stomaka, uklanjanje strija, te aplikacije najkvalitetnijih hemijskih pilinga, mezoterapije i filera.

  Jedna od oblasti gde se može dobiti pomoć dermatologa u našoj poliklinici je i utvrđivanje uzroka kontaktnih alergija – dr Ljuba Vujanović sa svojim timom na savremen i komforan nacin utvrđuje problem i način rešenja.

  Sa ili bez laserskih intervencija zatezanja stomaka, moguće je uraditi i eliminaciju naslaga masnog tkiva sa struka, stomaka, zadnjice, butina i nadlaktica kriolipolizom, sa posebnim nastavkom cryo tube, kada se deluje veoma niskom temperaturom na masno tkivo koje je osetljivije od drugih tkiva na niske temperature, što dovodi do uništavanja masnih ćelija, usled kristalizacije, nakon čega se ćelije resorbuju.

  U domenu interne medicine, istaknuti internista endokrinolog, prof dr Edita Stokić, sa pacijentima radi na ispitivanju, dijagnostici i terapiji problema sa poremećajem rada štitne žlezde, poremećajem metabolizma ugljenih hidrata u trudnoći i van nje, utvrdjivanju endokrinološkog aspekta neplodnosti i problema policističnih jajnika, kao i rešavanju problema poremećaja ishrane kao vodećeg uzroka gojaznosti. Prof. dr Ivana Urošević, supspecijalista hematolog i dr Tatjana Pešić, supspecijalista gastroenterolog, kao i Ass dr sci med Aleksandra Ilić, supspecijalista kardiolog sa pacijentima rade na ispitivanju i lečenju problema iz svojih oblasti.

  U našoj poliklinici dr Andrea Peter radi i ultrazvučni pregled štitne žlezde, a nakon utvrđivanja postojanja eventualne promene, postavlja se indikacija za njihovu aspiraciju i sledstveni patohistološki pregled sadržaja.

  Muške probleme i izazove iz oblasti urologije poverili smo doc. dr. Dimitriju Jeremiću, specijalisti urologije sa velikim iskustvom u zemlji i inostranstvu, u dijagnostifikovanju i lečenju bolesti urinarnog trakta.

  U polju ginekologije i akušerstva, sa nama rade vrhunski stručnjaci sa velikim iskustvom – dr Brigita Lepeš Bingold, prof. dr Artur Bjelica, dr Dragan Budakov, dr Sanja Bulatović, dr Radmila Maletin, dr Marko Ilinčič, dr Tatjana Milošević Marjanović i prof. dr Aleksandra Novakov Mikić, visoko specijalizovani u polju praćenja trudnoće, otkrivanja anomalija, skrininga hromozomopatija i problema u trudnoći, kao i u problemima steriliteta, ginekološkim problemima, kolposkopiji, ultrazvuku dojke i intervencijama u ginekologiji. Uklanjanje ranica na grliću, kondiloma na spoljnim i uuntrašnjim polnim organima, kao i eksplorativne intervencije rade se u opštoj anesteziji, pod kontrolom iskusnih anesteziologa. Jedinstvena usluga naše poliklinike je najsavremenija terapija problema koji nastaju posle trudnoća i starenjem – nevoljno oticanje urina pri naporu i povećanja prečnika vagine. Laserske intervencije zatezanja zidova vagine, smanjenje njenog lumena i stvaranje novog kolagena u njenim zidovima – podmladjivanja vagine, dovodi do smanjenja simptoma nevoljnog oticanja urina pri kašljanju i kijanju ili njihovog potpunog uklanjanja, ali ima uticaja i na povećanje seksualnog zadovoljstva kod oba partnera.

  Konsultanti Poliklinike „NOVAKOV i sar.“ iz oblasti ginekologije i akušerstva, perinatologije, steriliteta, interne medicine, dermatologije i estetike svojim dugogodišnjim iskustvom garant su najvišeg kvaliteta zdravstvene zaštite, a najsavremeniji medicinski aparati dopuna su njihovog iskustva i znanja. Poverenje koje je svakom našem lekaru pojedinačno ukazalo na hiljade pacijenata, njihovo zdravlje i osmeh, najveće je dostignuće našeg tima.

Lekari

UTO21MAJ
Utorak 21. Maj
SRE22MAJ
Sreda 22. Maj
ČET23MAJ
Četvrtak 23. Maj
PET24MAJ
Petak 24. Maj
SUB25MAJ
Subota 25. Maj
NED26MAJ
Nedelja 26. Maj
PON27MAJ
Ponedeljak 27. Maj
UTO28MAJ
Utorak 28. Maj
SRE29MAJ
Sreda 29. Maj
ČET30MAJ
Četvrtak 30. Maj
PET31MAJ
Petak 31. Maj
SUB1JUN
Subota 1. Jun
NED2JUN
Nedelja 2. Jun
PON3JUN
Ponedeljak 3. Jun
UTO4JUN
Utorak 4. Jun
SRE5JUN
Sreda 5. Jun
ČET6JUN
Četvrtak 6. Jun
PET7JUN
Petak 7. Jun
SUB8JUN
Subota 8. Jun
NED9JUN
Nedelja 9. Jun
PON10JUN
Ponedeljak 10. Jun
UTO11JUN
Utorak 11. Jun
SRE12JUN
Sreda 12. Jun
 • Prim. dr Slađana Anučin

  Prim. dr Slađana Anučin

  Prim. dr Slađana Novaković-Anučin, rođena je u Novom Sadu, gde je završila osnovnu i srednju medicinsku školu „7. april“, smer medicinska sestra-tehničar. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu 1999. Specijalistički ispit iz interne medicine položila je sa odličnom ocenom 2007. Ministarstvo zdravlja Republike Srbije nakon uvida u stručni i naučni rad joj je dodelilo titulu primarijusa 2016. god. Zaposlena je u Kliničkom centru Vojvodine na Odeljenju za trombozu i hemostazu Centra za laboratorijsku medicinu od 2001. Član je rukovodstva Sekcije za trombozu i hemostazu Društva lekara Vojvodine Srpskog lekarskog društva, u svojstvu sekretara Sekcije. Autor je i koautor mnogih naučno-istraživačkih radova koji su objavljeni ili prezentovani u zemlji ili inostranstvu, kao učesnik seminara i kongresa. Dominantna profesionalna delatnost i fokus stručnog interesovanja je oblast hemostaze i tromboze, odnosno poremećaji zgrušavanja krvi, ispitivanje trombofilije, poremećaji hemostaze kod transplantacije jetre, antikoagulantna terapija kod tromboza, kardioloških, neuroloških, vaskularnih pacijentata i tokom graviditeta.

 • dr Dimitrije Jeremić

  dr Dimitrije Jeremić

  Dr Dimitrije Jeremić rođen je 11.11.1980. godine u Novom Sadu gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Godine 1999. upisao je Medicinski fakultet i diplomirao sa prosečnom ocenom 9, 14. Nakon završenih osnovnih studija upisao je doktorske studije na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu iz oblasti urologije sa doktorskom tezom "Značaj određivanja vitamina D kod pacijenata sa dijagnostikovanim karcinomom prostate". Deo specijalizacije proveo je u Royal Hallamshire Hospital u Sheffieldu u Velikoj Britaniji pod mentorstvom prof. dr Christopher Chapple.
  Zvanje specijaliste urologije stekao je 2015. godine. Tečno govori engleski jezik.
  Dr Dimitrije Jeremić, urolog, svoje iskustvo iz oblasti urologije stekao je delom radeći u Royal Hallamshire Hospital u Sheffieldu u Velikoj Britaniji. Kvalitetno izvođenje različitih vrsta zahvata kao što su cistoskopija, urofloumetrija, cirkumcizija, frenulotomija, uklanjanje kondiloma, ultrazvučno vođena biopsija prostate, bužiranje mokraćnih kanala, operacije varikočele i hidročele ono su što dr Dimitrija Jeremića čine vrsnim lekarom.

 • Dr Marko Ilinčić

  Dr Marko Ilinčić

  Dr Marko Ilinčić rođen je u Novom Sadu, gde je završio osnovnu i srednju školu, gimnaziju „Jovan Jovanović Zmaj“, prirodno- matematički smer. Na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, smer Opšta medicina, diplomirao je 2008. godine, odbranom diplomskog naučno-istraživačkog rada „Magnetno rezonantni imidžing u razlikovanju primarnih i sekundarnih tumora zadnje lobanjske jame“.

  Na Klinici za ginekologiju i akušestvo Kliničkog centra Vojvodine zaposlen je od 2010. godine, gde je i specijalizirao ginekologiju i akušerstvo.

 • Doc. dr sc. med. Ljuba Vujanović

  Doc. dr sc. med. Ljuba Vujanović

  Doc. dr Ljuba Vujanović je rođena u Novom Sadu gde je završila osnovnu školu i srednju medicinsku školu „7. april“. Studije medicine je završila na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu 1986. godine. Nakon obaveznog lekarskog staža i položenog državnog ispita je bila zaposlena u Školskom dispanzeru Medicinskog centra u Karlovcu do 1991. godine.

  Postdiplomske studije iz školske medicine je završila 1991. godine u Zagrebu.

  Član je Udruženja dermatovenerologa Srbije, a bila je predsednik Dermatovenerološke sekcije DLV-SLD od 2005-2007.godine. U stalnom radnom odnosu je na Klinici za kožno-venerične bolesti KC Vojvodine od 1994 godine.

 • Prof. dr sci. med. Ivana Urošević

  Prof. dr sci. med. Ivana Urošević

  Doc. dr Ivana Urošević zaposlena na Klinici za hematologiju KC Novi Sad od 1999. godine. Specijalistički ispit iz oblasti interne medicine položila je aprila 2002. godine. Septembra 1999. godine izabrana za je asistenta-pripravnika na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu za oblast Interna medicina.

 • Ass. dr sci. med. Aleksandra Ilić

  Ass. dr sci. med. Aleksandra Ilić

  Završila je Medicinski fakultet u Novom Sadu sa prosečnom ocenom 9,60.

  Zaposlena je u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine. Specijalistički ispit iz interne medicine položila je sa ocenom „odličan“ 2004. godine, a godine 2009. i supspecijalistički ispit iz oblasti kardiologije kada je odbranila i rad pod nazivom „Restriktivne kardiomiopatije – značaj ehokardografije u savremenoj dijagnostici”.

  Akademske doktorske studije kliničke medicine završila je sa prosečnom ocenom 9,86, u toku je izrada doktorske teze pod nazivom „Funkcija miokarda leve komore i dnevno-noćni ritam arterijskog krvnog pritiska kod gestacijske hipertenzije“.

  Dominantna profesionalna delatnost je ultrazvučna dijagnostika kardioloških oboljenja (ehokardiografija, stresehokardiografija i transezofagealna ehokardiografija), a posebno polje interesovanja su kardiološke bolesti u trudnoći. Asistent je na Medicinskom fakultetu Novi Sad i Šef Kabineta za ehokardiografiju na Klinici za kardiologiju, Instituta za KVB Vojvodine.

 • Dr sc. med. Andrea Peter

  Dr sc. med. Andrea Peter

  Dr sci med Andrea Peter rođena je u Ludvigsburgu, Savezna Republika Nemačka. Osnovne studije opšte medicine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, Univerziteta u Novom Sadu završila je 2001. godine sa prosečnom ocenom 8,57 (osam/pedesetsedam). Specijalističke studije iz oblasti nuklearne medicine započela je 2004. na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, Univerziteta u Novom Sadu i specijalistički ispit položila je 2008. godine. Doktrosku disertaciju pod naslovom ‚‚ Mesto i značaj pozitronske emisione tomografije u dijagnostici neurodegenerativnih oboljenja’’ odbranila je 2013. godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.

  Zaposlena u Centru za nuklearnu medicinu, Instituta za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici, gde aktuelno obavlja posao specijaliste nuklearne medicine sa posebnim zanimanjem za oblasti nuklearne onkologije i nuklearne endokrinologije, kao i nuklearne kardiologije i hibridnog imidžinga u vidu PET/ CT i SPECT/ CT dijagnostike. U okviru oblasti nuklearne endokrinologije, pored redovnih scintigrafskih pregleda bavi se ultrasonografskom dijagnostikom bolesti štitaste žlezde sa posebnim osvrtom na evaluaciju nodoznih struma odnosno vršenjem aspiracione punkcije pod kontrolom ultrazvuka. Takođe, u okviru svakodnevnog rada, pored dijagnostike bavi se i lečenjem i praćenjem bolesnika sa dokazanim malignitetom štitaste žlezde.

 • Prim. dr Tatjana Pešić

  Prim. dr Tatjana Pešić

  Primarijus Dr Tatjana Pešić, Načelnik odeljenja za gastroenterologiju i hepatologiju KC Vojvodine rođena je u Sremskim Karlovcima gde je završila osnovnu školu kao i gimnaziju. Medicinski fakultet je pohađala u Novom Sadu i završila juna 1985 godine, sa prosečnom ocenom 9,06. U toku studija nagrađena je za postignuti uspeh nagradom Univerziteta. Na istom fakultetu je upisala posle diplomske studije, smer neuroendokrinologija. Magistarski rad pod naslovom „Odnos gastrinemije, želudačne sekrecije i pepsinogena i u svetlu nekih dominantnih riziko-faktora ulkusne bolesti gastroduodenuma“ odbranila je 1993 godine. Poseduje aktivno znanje engleskog i ruskog jezika.

  U stalnom radnom odnosu je na Klinici za gastroenterologiju i hepatologiju KC Vojvodine od 1988 godine. Specijalistički ispit iz interne medicine položila je 1994 godine, a ispit iz uže specijalizacije iz gastroenterologije i hepatologije 1998 godine.

 • Dr sci. med. Tibor Čanji

  Dr sci. med. Tibor Čanji

  Tibor Čanji je rođen 1966. godine u Zrenjaninu.

  Medicinski fakultet u Novom Sadu je završio 1992. godine. Specijalistički ispit iz interne medicine je položio 1999. godine, a ispit iz uže specijalnosti – kardiologije 2004. godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu. Magistar je medicinskih nauka od 2005. godine sa radom „Klinički i hemodinamski parametri u kombinovanom infarktu miokarda leve i desne komore“.

 • Dr Biljana Jeremić Gajinov

  Dr Biljana Jeremić Gajinov

  Biljana Jeremić Gajinov je rođena u Novom Sadu, gde je stekla osnovno i srednje obrazovanje. Studije medicine završila je 2010. godine na Medicinskskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.
  Specijalistički staž je obavila na Klinici za kožno – venerične bolesti Novi Sad. Od 2012. godine je zaposlena u Kliničkom centru Vojvodine na Klinici za kožno-venerične bolesti. Specijalistički ispit iz dermatovenerologije položila je sa odličnim uspehom. Tokom specijalizacije učestvovala je na 5. Internacionalnoj Letnjoj Akademiji iz Praktične Dermatologije u Minhenu kao stipendista Udruženja dermatovenerologa Srbije. Na Medicinskom fakultetu Univeriteta u Novom Sadu 2018. godine je izabrana u zvanje asistenta.

 • Robert Jung

  Robert Jung

  Rođen je u Kuli 1953. godine. 1972. godine upisuje Medicinski fakultet u Novom Sadu, a 1979. godine završava Medicinski fakultet. Specijalistički ispit iz interne medicine polaže 1986. Godine. Užu specijalizaciju iz kardiologije završava 1992. godine. U IKVBV u odeljenju invazuivne kardiologije je od 1981. Od 2002. do 2016. bio je načelnik Odeljenja interventne kardiologije u Sremskoj Kamenici.

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje