Centar Responsum

Centar Responsum

Hadžić Svetića 1, Novi Sad
0642854910

Zakažite pregled

  • Individualna Psihoterapija

  • Online psihoterapija se vodi putem aplikacija:

   Skype
   Viber
   WhatsApp
   Zoom

 • O nama

  Centar responsum se bavi:

  Individualna terapija
  Rad “jedan na jedan” sa terapeutom u sigurnom okruženju prilikom kojeg zajedničkim angažovanjem dolazimo do rešenja. Tok i ishod terapije u potpunosti je prilagođen Vama. Terapeut nikad ne nudi gotova rešenja, već kroz pitanja i podršku gradi vezu sa Vama i pomaže Vam da samostalno rešite Vašu brigu. Ovo je prostor za rešavanje problema, ali i za lični rast i razvoj.

  Partnerska terapija
  Ukoliko ne uspevate sami da prevaziđete poteškoće ili razvojne krize s kojima ste se susreli, partnerska terapija može biti stvar koja će vam pružiti podršku i pomoć. Tu smo da vam pomognemo u periodima tranzicije, krize i sa svakodnevnim nesuglasicama.
  Porodična terapija
  Porodična terapija je namenjena porodicama koje su naišle na krizu koju ne umeju da prevaziđu na adekvatan način. Pomaže vam da izrazite svoje misli i osećanj

Lekari

 • dipl. Psiholog Nemanja Dostan

  dipl. Psiholog Nemanja Dostan

  Nemanja Dostan je diplomirao Psihologiju na Fakultetu za pravne i poslovne studije u Novom Sadu 2013. godine.

  Sertifikovan je hipnoterapeut od strane Internacionalne hipnoterapeutske asocijacije, trener asertivnosti od strane Psihopolis instituta i licencirani medijator od strane Nacionalnog centra za posredovanje u rešavanju sporova.

  Tokom višegodišnjeg usavršavanja iz oblasti psihoterapije nadogradio je
  svoje znanje iz različitih psihoterapijskih modaliteta, prvenstveno transakcione analize, integrativne emocionalne terapije, REBT-a i hipnoterapije.

  2012. godine započinje sa savetovanjem u psihoterapiji pri udruženju Odigos, a značajno iskustvo u radu stekao je kao volonter psiholog-savetnik u Centru za ratnu traumu od 2012. do 2015. godine.

  Trenutno se edukuje u oblasti transakcione analize pod supervizijom.

  Autor i voditelj edukacija iz neverbalne komunikacije, psihologije manipulacije i psihologije ljudskih odnosa i otkrivanja laži. Održao je preko 100 edukacija kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji. Edukacije su namenjene i prilagođene
  ne samo psiholozima, nego svim strukama koje su vezane za rad sa ljudima, ali i onima koji žele da iskoriste znanje iz ovih oblasti u svakodnevnom životu.

  U Centru Responsum bavi se individualnom terapijom u radu sa odraslima, partnerskim savetovanjem i biznis coachingom menadžera i zaposlenih kao i različitim edukacijama.

  U svom radu najčešće primenjuje integrativan pristup koji podrazumeva upotrebu različitih terapijskih metoda i tehnika u skladu sa potrebama i karakteristikama klijenta.

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje