Dr Slobodan Maričić

Dr Slobodan Maričić

Zakažite pregled

 • Biografija

  Dr Slobodan Maričić završio je Medicinski fakultet u Beogradu, kao i specijalizaciju iz pedijatrije. Radno iskustvo je stekao radeći u pedijatrijskoj službi DZ Ruma od 2004. do 2011.god., a po završetku specijalizacije nastavlja rad u Službi za zdravstvenu zaštitu predškolske dece. Obavljao je funkciju Načelnika službe za zdravstvenu zaštitu školske dece, Koordinatora za edukaciju za akreditaciju DZ Ruma i funkciju člana upravnog odbora DZ Ruma. Dr Maričić, pedijatar, kaže da je privilegija u životu biti ono što jesi i bićeš srećan. Pedijatriju smatra za najlepšu oblast medicine, koja ga svakodnevno ispunjava zadovoljstvom i čini beskrajno srećnim. Najveće postignuće u karijeri i životu - iskreni osmeh malog zadovoljnog pacijenta.
  U svakom pacijentu on vidi jedinstvenu osobu kojoj želi da pomogne da uspostavi psihičko, fizičko i socijalno blagostanje.
  Upravo to mu omogućava rad u Poliklinici Cardios, priliku da se maksimalno posveti pacijentima i pruži im sva svoja znanja. Ono što ga motiviše da i dalje uči i usavršava se u pedijatriji je neprestana potreba za sticanjem novih znanja i veština u borbi sa novim bolestima.
  Savet dr Maričića svim roditeljima - posmatrajte svoje dete i osluškujte govor njihovog tela. To je najbolji način da znate da je dete zdravo, srećno i zadovoljno.
 • Specijalizacije

  Pedijatrija
 • Edukacija

  Edukativni seminar iz oblasti UZ dijagnostike u pedijatriji;
  Nosilac projekta Ministarstva zdravlja RS "Prevencija hroničnih nezaraznih bolesti kod pripadnika romske nacionalne zajednice Opštine Ruma" ;
  Projekat "Uticaj psihoaktivnih supstanci na zdravlje mladih";
  Projekat "Razvojni poremećaji u pedijatrijskoj populaciji".
 • Jezici

  Srpski jezik
  Engleski jezik
 • Reg. br.

  129467/2019

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje