Mr sci. med. Nikola Agbaba

Mr sci. med. Nikola Agbaba

Zakažite pregled

 • Biografija

  Dr Agbaba završio je Medicinski fakultet u Novom Sadu, 1979.god. Specijalizirao je internu medicinu 1988.god. Magistarske studije je završio 1995.god. i iste godine upisao specijalističke studije. Godine 1999. je položio specijalistički ispit iz oblasti kardiologije. Životni moto dr Agbabe je – rad, rad i rad. Duboko veruje da je poziv lekara jedan od najuzvišenijih poziva za jedno društvo i sa tim uverenjem se vodi kroz svoju bogatu karijeru, tik uz veliku odgovornost koju nosi.
  Prema pacijentima pristupa onako kako bi želeo da se prema njemu ophode onda kada i on sam bude bio u ulozi pacijenta. Veruje da je neophodno omogućiti prisan odnos kako bi pacijent sve svoje probleme izneo, a lekar izveo pravi zaključak.
  Smatra da je vreme bitan faktor kod odnosa lekar-pacijent, jer ono omogućava potpunu posvećenost pacijentu. To je upravo ono što Cardios klinika omogućava i lekarima i svakom pacijentu, dovoljno vremena pri svakom pregledu.
  Za kardiologiju se odlučio jer je to grana medicine koja zahteva brzo reagovanje, dobru obučenost i spremnost i sagledavanje svih segmenata interne medicine. Na taj način se mogu spasiti životi, i u tome je za dr Agibabu sva draž kardiologije.
  Kardiolozi nose posebnu odgovornost, i to je ono što ga navodi da se stalno usavršava. To doživljava kao zadovoljstvo jer je kardiologija životni poziv koji voli i koji ga ispunjava.
  Kaže da je velika sreća kada ono za šta ste se edukovali i učili tokom života primenjujete u svom svakodnevnom radu, što smatra svojim najvećim postignućem, pored svoje porodice.
  Uz to obavezno ide i priznanje pacijenata, kolega ali i društvena priznanja koja ne manjkaju u biografiji dr Agibabe. Tokom karijere bio je i predsednik Internisticke sekcije, a za rad u Vojnomedicinskoj bolnici odlikovan je i priznanjem predsednika Republike za posebno isticanje i rad u svojoj struci.
  Ono što savetuje sve pacijente kako bi malim koracima doprineli poboljšanju zdravlja jeste - manje jesti, prekinuti sa pušenjem i konzumiranjem alkohola, kretati se, vežbati i ne zaboraviti na odmor.
 • Specijalizacije

  Interna medicina- kardiologija
 • Edukacija

  -
 • Jezici

  Srpski jezik
 • Reg. br.

  129467/2019

DR BOOK će biti sa vama uskoro. Uobičajeno vreme odgovora je ⏰ nekoliko minuta

Hvala što ste nas kontaktirali.
Vaša poruka je uspešno poslata.

Vaša rezervacija je uspešno izvršena.

P
U
S
Č
P
S
N

Bezbedno prijavljivanje

Bezbedno prijavljivanje

Da li posećujete ovog lekara prvi put? DA NE

Bezbedno prijavljivanje